Utfordring 

Det er en ting jeg har tenkt mye på den siste tiden, og det er at jeg må bli litt tøffere. Og med det snakker jeg om å gjøre ting alene, for alt for ofte har jeg unngått å gjøre ting på grunn av at ingen kan eller vil være med på det jeg vil. Det kan være snakk om å gå på teater, se en film på kino eller gå på en konsert jeg virkelig vil på. Alt for ofte har jeg derfor latt være å gjøre disse tingene, siden jeg ikke vil gjøre det alene. Det har jeg tenkt å slutte med nå!

Jeg har allerede begynt i det små, med å gå på kino alene. Det er faktisk ingen problem, men nå har jeg gjort noe som virkelig vil utfordre meg. Jeg har bestilt en sydentur helt alene! Om to dager, den 19.juni, sitter jeg på flyet alene til Bulgaria. Det er med en skrekkblandet fryd jeg ser frem til denne ferien. Men mest gleder jeg meg . Jeg har brukt mye tid på å finne et hotell som har alt jeg trenger når jeg er alene, så denne ferien blir det All inklusive for første gang, men det kjenner jeg er ganske greit. Planen er å slappe av, lese mange bøker, drikke drinker ved bassenget og trene. Tror det blir veldig kjekt faktisk! Eneste jeg tror blir kjedelig de første dagene, er å spise alene på kveldene, men det går nok fint det også.

Nå bare gleder jeg meg mer og mer faktisk. Det skal bli så godt med sol og varme, for sommeren i Bergen lar virkelig vente på seg… For å si det sånn, dette bildet ble tatt denne uken. Sommer, ja?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s